Wil je als professional of als organisatie doelgericht werken aan talentontwikkeling van kinderen tot 21 jaar? Dan is het wetenschappelijk onderbouwde en praktisch geteste Talent Ontwikkelings Programma -kortweg T.O.P.! – de unieke manier. Dit programma helpt met 24 doelgerichte stappen kinderen ‘het goud’ in zichzelf te leren zien en in de wereld te zetten. Een compleet programma en met korte trainingen zo in te zetten op elke school in het bijzonder en in elke organisatie die werkt vanuit het ontwikkelen van menselijk potentieel in het algemeen.

Workshop Talentenblik (jeugdversie): Uitleg van het spel en de vele mogelijkheden om talenten te ontdekken op speelse wijze. Geschikt als tool voor coaches, leerkrachten en andere jeugdwerkers. Prijs dagdeel (3 uur) workshop inclusief spel: 149 euro.

TOP!-training fase 1 Talenten ontdekken. Training (6 uur) waarin leerkrachten/coaches en trainers de eerste doelgerichte zeven stappen van talenten ontdekken krijgen aangereikt. Inclusief TOP!-werkmap eerste fase (inclusief talentenspel Talentenblik en deelcertificaat 1 (als toestemming) om de eerste fase individueel te mogen geven aan kinderen. Prijs: 495 euro
(dus niet voor groepsgebruik, daarvoor dient de gehele training gevolgd te worden en het eindcertificaat behaald te worden)

TOP!-training fase 2: Talenten beter leren kennen. Training (3 uur) waarin leerkrachten/coaches en trainers de twee vervolgstappen krijgen aangereikt van fase 2 van TOP! Inclusief TOP!-werkmap tweede fase en deelcertificaat 2. als toestemming) om de tweede fase individueel te mogen geven aan kinderen. Prijs: 245 euro.

TOP!-training fase 3: Talenten effectief leren gebruiken. Training (6 uur) waarin
leerkrachten/coaches en trainers de vier vervolgstappen van fase 3 van TOP! leren te gebruiken. Inclusief TOP!-werkmap derde fase en deelcertificaat 3 toestemming individueel gebruik.
Prijs: 495 euro

TOP! training fase 4: Droomdoelen bepalen en doelgerichte stappenplannen leren maken. Training (6 uur) waarin leerkrachten/coaches en trainers vier vervolgstappen van fase vier krijgen aangereikt. Inclusief TOP!-werkmap vierde fase en deelcertificaat 4 (toestemming individueel gebruik). Prijs 495 euro

TOP! training fase 5: Talenten in de wereld zetten. Laatste training waarin met de vijfde fase het eindcertificaat behaald kan worden, die leerkrachten/coaches en trainers, bij het succesvol doorlopen van alle fases, afgesloten met deelcertificaat 1 tot en met 4, wordt aan het einde bij het totaalcertificaat toestemming gegeven te werken met talentgericht onderwijs aan groepen. Inclusief TOP! studie- en werkmap, de handleiding. Prijs: 495 euro.

Mocht je meteen enthousiast zijn is het ook mogelijk om de totaaltraining te doen. Totaal pakketprijs: 2225 euro inclusief TOP! studie en werkmap, spel Talentenblik plus gehele handleiding.

Voor organisaties en scholen met meerdere deelnemers maken we graag een offerte op maat, bel gerust om een vrijblijvende afspraak te maken. 06-30707746